• Snelle levering
  • Betaalbaar
  • Betrouwbaar
  • Kwaliteit

2HEAT

Het merk 2HEAT is al jaren verantwoordelijk voor producten op het gebied van elektrisch verwarmen, thermostaten en regelingen. Zijn zijn er de 2HEAT draadloze, bedrade en wifi thermostaten. Op het gebied van verwarmen zijn er 2HEAT infrarood panelen. Maar ook de infrarood verwarmingsfolie en de warmte matten is een van de product groepen

 

BOSCH

Bosch is één van de grootste fabrikanten op het gebied van huishoudelijke apparaten. Bosch levert ook doorstroomverwarmers die  geschikt zijn voor woningbouw en utiliteit.

 

CLAGE

Clage is de grootste Duitse fabrikant van doorstroomverwarmers. De doorstroomverwarmers zijn geschikt voor woningbouw en de industrie.

Sinds de oprichting in 1951 zijn wij dé specialist voor decentrale warmwatervoorziening "Made in Lüneburg". In onze meer dan 65-jarige bedrijfsgeschiedenis zijn er talloze mijlpalen die we in deze geschiedenis willen presenteren.

EBERLE

Tegenwoordig maakt het traditionele bedrijf deel uit van de internationaal opererende Schneider Electric Group - een toonaangevende leverancier van componenten, product- en systeemoplossingen voor huishoudelijke apparaten, airconditioning en beveiliging - waarbij Eberle effectief gebruik maakt van de wereldwijde verkoopstructuren van de groep. Een ander voordeel van dit strategische partnerschap is dat Eberle Controls naast haar eigen ontwikkelingsactiviteiten via het moederbedrijf toegang heeft tot internationale ontwikkelingskennis.

 

ECOSUN

Ecosun is de  grootste Europese producent van infraroodpanelen, verwarmingskabel en verwarmingsmatten. Klasse A producten van deze fabrikant in Tsjechië.

 

HOTTO

Hotto is een Nederlandse fabrikant die kokend water apparaten produceert. 

 

SCHLOSS

Het merk Schloss heeft voornamelijk betrekking op warmtematten voor binnen of buiten gebruik. De warme voeten matten zijn hier een mooi voorbeeld van. Ook thermostaten zoals de TH Touch is een Schloss product.

 

KRAUSS

Van het merk Krauss zijn er de laag temperatuur warmtematten voor binnen gebruik. Deze warme voeten matten worden niet warmer als 40 graden Celsius.

 

OJ ELECTRONICS

OJ Electronics ontwerpt en ontwikkelt al meer dan een halve eeuw elektronische besturingen voor vloerverwarming en HVAC-besturingen en aandrijvingen. We geven je toegang tot diepgaande applicatiekennis en innovatiekracht en helpen je om jezelf te onderscheiden in de markt. We zijn er om te helpen bij het opbouwen van het bedrijf van onze klanten. Jouw zaken.
Onze focus ligt op het ontwikkelen en produceren van producten met hoge kwaliteit, functionaliteit, betrouwbaarheid, design en intuïtieve bediening.
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Sønderborg, Denemarken, waar onze producten verkrijgbaar zijn via distributeurs over de hele wereld. We hebben een sterke internationale positie met dochterondernemingen en verkoopkantoren in wereldwijde markten, waaronder de VS, Rusland en Polen.

TEKMAR

Het bedrijf werd op 29 mei opgericht door de ingenieur Helmut Freundlieb onder de naam 'H. Freundlieb & Co. Society for Applied Electronics mbH '.
Concentratie op de productie van regelaars voor olie- en gasverwarming en regelaars voor industriële toepassingen en laboratoriumtechnologie.
Eerste patenten voor een elektronische laadregeling. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Essen-Bredeney.
In 1988 overname van het Duitse tekmar door Hans Latarius en Norbert Keseberg. Kurt Knüver richt zich op 'tekmar Controls Ltd.', dat hij oprichtte in Canada. Tekmar is onder andere specialist op het gebied van slimme regelingen en regeltechniek voor de industrie maar ook regeltechniek voor opritverwarmingen.

 

TESY

Onze toewijding om meer te geven aan onze klanten is de fundamentele filosofie van TESY en het enige constante element in de dynamische ontwikkeling van het bedrijf. Omdat we geloven dat warmte een belangrijke factor is in het menselijk leven, richt TESY zijn jarenlange ervaring, innovatie en enthousiasme op het aanbieden van oplossingen voor verwarming en warm water. Met veel ijver en gedurfde dromen richtten de gebroeders Kyurkchievi het bedrijf op in 1990, en 25 jaar later introduceerde het de "slimme" boiler met internetbediening.

 

WATTS INDUSTRIES, WATTS BENELUX

Watts Water Technologies EMEA B.V is de Europese Holding en tevens een divisie van Watts Water Technologies Inc., wereldwijd een toonaangevende fabrikant van producten die bijdragen aan comfort en veiligheid op het gebied van water(kwaliteit) voor huishoudelijke, commerciële en industriële toepassingen. Watts Water Technologies Inc. is aan de beurs van New York (NYSE) genoteerd onder de code WTS.
Watts Industries Europe ontwikkelt en produceert een uitgebreid assortiment van kleppen, bedieningsinstrumenten en accessoires, dat via gespecialiseerde groothandelsdistributeurs en OEM-fabrikanten (Original Equipment Manufacturers) wordt verkocht. Met zijn 26 bedrijven, 20 verkoopkantoren, 20 productielocaties en meer dan 2000 medewerkers heeft Watts Water Technologies EMEA een jaaromzet van ruim 400 miljoen Euro.

 

WAHLBACH

Wahlbach is een Nederlands merk die boilers en doorstroomverwarmers produceert.

 

 

MEER INFORMATIE OF OFFERTEAANVRAAG