• Snelle levering
  • Betaalbaar
  • Betrouwbaar
  • Kwaliteit

www.budgetheat.eu

Budgetheat is het verzamelpunt van alle producten op het gebied van elektrisch verwarmen, thermostaten en regelingen. Je vindt hier nagenoeg alles op het gebied van elektrisch verwarmen zoals: spiegelverwarming, opritverwarming, vloerverwarming, terrasverwarming, bureaubladverwarming, kussenverwarming, allerlei soorten verwarmingskabels en matten, maar ook het sneeuwvrij houden van bijvoorbeeld schotels en dergelijke. Eigenlijk teveel om op te noemen.

  

www.thermostatenshop.nl

Op de website thermostatenshop staan honderden thermostaten. Inbouw thermostaten, plug-in thermostaten, pompschakelaars, zoneregeling, opbouw thermostaten, din rail thermostaten, regelingen voor opritverwarming van de merken Tekmar, OJ electronics en Eberle. 

  

www.keraheat.com

Keramische verwarming op de website keraheat. Keraheat staat in het teken van keramische verwarmingselementen en de hiervoor bestemde regelingen. Doorgaans wordt de keramische verwarming toegepast in dierenverblijven.

 

www.topheat.eu

Topheat webshop is in feite de vervanger van budgetheat. Deze site is in de nieuwste webshop cms gemaakt namelijk: prestashop 1.7.4  

 

www.infraroodpanelen.eu

Infraroodpanelen worden geleverd via deze webshop. Allerlei infraroodpanelen van glas tot en met aluminium infrarood panelen zijn leverbaar.

 

www.infraroodpanelenshop.com

Een nieuwe website ter vervanging van de oude website. Diverse infrarood panelen van groot tot klein en in verschillende prijsklassen.

 

www.heat4feet.net

De website heat4feet.net biedt grote keuze uit warmtematten. Van de meest eenvoudige infrarood warmtematten tot en met de meest geavanceerde producten op het gebied van infrarood warmte matten.

 

www.convectorshop.com

Convectoren nodig ??? Op convectorshop vindt je diverse uitvoeringen. Van een normale convector tot een badkamerhanddoek convector. Maar ook luxe convectoren worden op deze webshop aangeboden. De meeste convectoren zijn te combineren met draadloze of wifi thermostaten. 

 

www.zoneregelingshop.com

De website zoneregelingshop levert uitsluitend producten op het gebied van zoneregelingen, naregelingen en etageregelingen. Complete sets worden hier aangeboden uiteraard met de service van ons.

 

www.thermostatenshop.com

Dé webshop omtrent bedraade en draadloze thermostaten. Maar natuurlijk ook alles over WiFi thermostaten en regelingen.

 

www.opritverwarmingshop.com

Alle producten om een opritverwarming, rijspoorverwarming of dakgootverwarming te kunnen realiseren. 

 

www.warmwatershop.com

Op deze website worden onder meer boilers aangeboden, maar ook warmwater-doorstroomverwarmers van diverse merken zoals Wahlbach, Clage, Tesy, Stiebel Eltron.

 

 

MEER INFORMATIE OF OFFERTEAANVRAAG